homestay
homestaydiMalaysia.comhomestay
 
Homestay di Cameron Highland
 
 
Dapatkan Homestay di Cameron Highland dengan harga rendah dari senarai nama homestay yang disediakan di bawah. Terdapat banyak pilihan dan harga adalah berbeza-beza mengikut saiz rumah, lokasi, kemudahan dan tawaran semasa yang diberikan.

Bagi memudahkan pencarian anda, kami hanya menyediakan senarai Homestay di Cameron Highland bagi memudahkan perancangan percutian anda.

Tips mencari Homestay di Cameron Highland: 1.Tetapkan bajet anda. Contohnya harga homestay di bawah rm200.00 2.Kenalpasti bilangan ahli rombongan anda 3.Kenalpasti lokasi yang anda hendak bercuti 4.Lawat laman web homestay dan lihat samaada ia memenuhi keperluan anda 5.Gunakan Google Map untuk kenalpasti lokasi homestay dan destinasi yang hendak di tuju di sana 6.Buat panggilan terus kepada tuan homestay untuk mendapat harga terkini dan promosi


SILA PILIH HOMESTAY DI CAMERON HIGHLAND BERIKUT:
 

Dagang Layan Tempah Online

12 Jln Mawar Tmn Sedia Tanah Rata Cameron Highland.

Banglow

Harga 1 malam ialah RM350 public/school holiday

Untuk tempahan: 0192822208

Banglow atas bukit kawasan perumahan berdekatan tanah rata dan padang golf serta smoke house.

 

>>Lihat semua resort, hotel, chalet dan homestay di Cameron Highland

 

 
   
     
 
 
HomestaydiMalaysia Dot Com hanya menyediakan senarai Homestay di Cameron Highland dan bukannya syarikat pengusaha homestay. Kami telah berusaha bagi memastikan maklumat yang diberikan adalah betul dari masa ke semasa.
Copyright 2011 Homestay di Cameron Highland